Sähköasennukset

FinnSafetyn kattavat sähköasennuspalvelut ripeästi sekä turvallisesti avaimet käteen periaatteella.

Hätäseis-ratkaisut

Käynnistimet täyttävät teollisuuden vaatimukset ja niissä on esimerkiksi ensisijainen pysäytyskäsky, alijännitesuojaus ja liittimet ulkoiselle hätäseis -painikkeelle.

Valaistus

Kun valaistus on oikeanlainen, myös turvallisuus paranee. Työtiloissa oikeanlainen valaistus lisää olennaisesti myös tehokkuutta. Valaistukset toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lämpökuvaus

FinnSafetyn palveluihin kuuluu sähkökeskusten ja komponenttien turvallisuuden sekä toimintavarmuuden varmistaminen FLIR E6-XT -lämpökameralla. Kameran innovatiivinen MSX-toiminto luo tarkempia kuvia kuin koskaan aikaisemmin.

Ajoneuvojen latausasemat

FinnSafety on ENSTO-latausasemien valtuutettu jälleenmyyjä. Ensto on johtava sähköautojen latauslaitteiden ja palveluiden asiantuntija, ja tarjoaa luotettavat, tehokkaat ja modulaariset sähköauton latauslaitteet.

Kiinteistöjen sähköasennukset

Sähkölaitteiden ammattitasoinen ja huolellinen asentaminen takaa sähköturvallisen kodin. FinnSafety asentaa monipuolisesti sähkölaitteet kiinteistöihin sekä yksityistalouksiin.

Teollisuuden sähköasennukset

FinnSafetyllä on vahva osaaminen teollisuuden sähköasennuksista sekä sähköhuolloista asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköasennuksistamme

Jaakko Rantakömi

Sähkötöiden johtaja
+358 (0) 40 721 4834

 etunimi.sukunimi(at)finnsafety.com