Sähköautojen latausasemat

Turvallinen, helppo ja älykäs latausratkaisu
sähkö- ja hybridiautoille FinnSafetyltä.

FinnSafety on ENSTO-latausasemien valtuutettu jälleenmyyjä

Ensto on johtava sähköautojen latauslaitteiden ja palveluiden asiantuntija, ja tarjoaa luotettavat, tehokkaat sekä modulaariset sähköauton latauslaitteet. Laitteet ovat yhteensopivia älyverkkoihin ja pilvipalveluihin. Ympäristöystävälliset ratkaisut sähköautojen lataukseen ovat suunniteltu tekemään elämä ja liiketoiminta helpommaksi.

Ensto One on sähköauton latauksen tuoteperhe, joka sisältää monipuolisia ominai­suuksia henkilökohtaiseen käyttöön omakotitaloissa ja jaettuun käyttöön talo­yhtiöissä sekä parkki­halleissa. Lataustehoa on saatavilla jopa 22 kW asti! Ensto One on suunniteltu, valmistettu ja testattu sähköauton latauksen ammattilaisten toimesta, joilla on yli 10 vuoden kokemus. Me varmistamme, että sinä voit ladata autosi turvallisesti ja nopeasti.

Turvallinen, helppo ja älykäs latausratkaisu!

Ensto One Home

Sähköauton latausasema kotiin

Ensto One Home tekee kotona lataamisesta helppoa ja turvallista. Valitse latausteho välillä 3.6kW (16A) – 22kW (32A). Tyylikkäässä ja kestävässä Ensto One Home:ssa on aina kiinteä 5m Type 2 -latauskaapeli mukana. Asennuksen helpottamiseksi Ensto One Home:ssa on sisäänrakennettuna vikavirtasuoja tasasähkölle (RDC-DD, 6mA) ja, mallista riippuen, myös vikavirtakatkaisija integroiduin ylivirtasuojin (RCBO, 30mA).

Ensto One

Sähköauton latausasema taloyhtiöihin

Ensto One on ideaalinen latauslaite taloyhtiöiden käyttöön. Valitse latausteho välillä 3.6kW (16A) – 22kW (32A) Type 2 -pistorasialla, kiinteällä Type 2 -latauskaapelilla tai ylimääräisellä suko-pistorasialla. Ensto One:ssa on aina sisäänrakennettu DC-vuotovirran valvonta (RDC-DD, 6mA), Type A yhdistelmäsuoja (RCBO, 30mA) ja MID-energiamittari. Asentajan on helppo säätää latausvirtaa Bluetooth mobiilisovelluksen avulla 6A-16A/32A.

Ensto Wallbox

Sähköauton latausasema yrityksille

Kompakti ja tehokas Ensto Wallbox on suunniteltu luotettavaksi ja edulliseksi latausratkaisuksi mihin tahansa ympäristöön ja liiketoimintaan.

Kysy lisää latausasemista tai tilaa asennus

Jaakko Rantakömi

Sähkötöiden johtaja
+358 (0) 40 721 4834

 etunimi.sukunimi(at)finnsafety.com